Saturday, January 19, 2019

A potenciálisan veszélyes káros hatásai szteroidok

Ön ténylegesen megy a fitness center és a mindennapi munka a segged ki. Ön alkoholt fogyaszt egészséges fehérje remeg, enni tonna tyúk, és megnézni néhány izomszövetet nyereség. Boldog vagy. Akkor tartsa az új ember egészségügyi klub egyre hatalmas tényleges gyorsan. Ő csak most kezdődött 3 hónappal ezelőtt, és még ő forgalomba méretű, mint hogy nincs holnap. Mi a???

Egyértelműen ő kapja roids és a kezdő a kérdés, hogy kell-e chuck a törülközőt vagy a vonatra. Ez csábító. Miért funkció olyan nehéz, amikor te csak fog látni al-par eredményeket összehasonlítva a különböző egyéb srác.

Szteroidok kétségtelenül működik, azonban ezek megéri? És azt is meg vannak garantált?

A műszaki halandzsa:

Számos jellegzetes szteroidok ténylegesen azonosítottak növényi, állati, valamint baeredetű. A szteroidok kapcsolódó izmok fejlődésében nevezzük anabolikus szteroidok .

Az anabolikus szteroidok a természetesen teljesen természetes és mesterséges szteroid hormonális hatóanyagok, amelyek reklámozására sejtek fejlődését és osztálya és csont. Ők nem csak befolyásolja az izomtömeg szövetben, de különböző más szerveket is. A tesztoszteron a legerősebb természetes anabolikus szteroid.

A tesztoszteron elsősorban kiválasztódik a testicals a férfiak, valamint a petefészkek a hölgyek. Ez az elsődleges férfi nemi hormonális szer. Átlagban, a felnőtt férfi test generál mintegy húsz alkalommal a tesztoszteron mennyiség egy felnőtt hölgy testét.

A tesztoszteron általában növeli a férfiak a pubertás és létrehoz ezeket a hatásokat:

  • Emelt libidó és merevedés gyakorisága
  • Szeméremszőrzet tartalmazza a felső lábak, valamint akár felé köldök
  • Arcszőrzet (pajesz, szakáll, bajusz).
  • Felső testszőrzet, periareolar haj, végbélnyílás körüli haj.
  • Javítottak hajlam fizikai erőszakot vagy ellenséges.
  • Szubkután zsír arc csökken.
  • Fokozott izomtömeg kitartást, valamint a tömeg.
  • Mélyülése hang.
  • Növekedés az ádámcsutkája.
  • Fejlesztési spermatogén sejtek herékben, a férfi termékenység.
  • Kidolgozása állkapocs, szemöldök, áll, orr, valamint felújítása arc csont formájú.
  • Vállak szélesíti, valamint bordák növekszik.

Az veszélyei :.

A mellékhatások a használata anabolikus szteroidok függően eltérőek a fajta gyógyszer, dózis, ideig tartó használatban, valamint az egyéni érzékenység és reakció.

Ahhoz, hogy egyenes, vannak sokkal több történetet és tévhitek szteroid eredményt, mint akkor piszkálni egy bottal. Mégis néhány a sok tipikusabb valamint rögzített eredmények közé extrém akne, a magas koleszterinszint, magas vérnyomás, impotencia, valamint a hangulati ingadozások.

Tehát, ha úgy gondolja, lehet kezelni, hogy azután, hogy te jó menni ... Nos, valójában nem.

Emellett a szerződött testicals, az egyének, akik nagy adagokat (mint mi szükséges izomtömeg) elveszítheti az irányítást az érzéseiket, és azt is a végén, hogy házsártos és nagyon agresszív. Kis pont teheti őket hisztérikusan őrült. Ez az, amit az úgynevezett „roid őrület”.

Egy esettanulmány megjelent az ausztrál Medical Journal (165: 222 -26) megvizsgálta a vonatkozó bizonyítékokat hatásait anabolikus szteroidok az elme.

A példány középpontjában a 29 éves testépítő, aki verte a jobb fele halálra felhasználásával egy eszköz le, mint egy körmös kalapács. Miközben követte el a szörnyű cselekmény, a 4 gyerek maradt még egy részét a ház. Azt követően, hogy a lövés magát a fejét. Mielőtt ez az eset, lakóhelyét élet volt az úgynevezett „boldog”..

Ez a hím ténylegesen használt szteroidokat be és ki több éve, és 7 héttel a gyilkosság, amit használt szteroid verem beleértve Winstrol-V, valamint a sustanon, mindkét injekciós szteroidok. Egy későbbi vizelet vizsgálat kimutatta, hogy ezen felül felhasznált Valium, egy izom-depresszáns is szorongásoldó gyógyszereket.

Ez nem azt sugallják, ha szteroidokat akkor mosting valószínű, hogy elveszíti azt, és a végén, hogy egy ideges hihetetlen darab. De ez egyáltalán felhívja riasztócsengők.

Sokkal több a rossz hírek - A problémák nem hagyja abba, ha abbahagyja a roids sem. Az egyének, hogy kihasználja a szteroidok létrehozhat egy támaszkodik rájuk. Ez azt jelzi, hogy biztosan megy keresztül elvonási amikor kilép felhasználásával. Ezek hányingere azok gyomrában,, frusztráció, verejték egy csomó, nagyon szédül, és lehet motivácóját.

Is, hogy tilos - (Ha megkérdé) :.

A szteroidok jogszerű használatára állatorvosok és orvosok azonban ez illegális eladni vagy vásárolni őket az utcán. Amikor szteroidok forgalmazzák az utcán, vagy egy egészségügyi klub, ezek általában vegyes különféle egyéb dolog, ami csak emeli a veszélyeket.

A szteroidok emellett törvényen kívül az amatőr sport, mint az olimpia és a legtöbb szakember a sport. Számos olimpiai hivatásos sportolók elvesztették medál után értékeltük, és felfedezték, hogy használt szteroidokat tömeg fel.

Ők Biztosított :.

A szteroidok fogja növelni az izomtömeget - Messze.

No comments:

Post a Comment