Saturday, January 19, 2019

De potensielt usikkert Bivirkninger av steroider

Du har faktisk gått til treningssenteret hver dag og jobbe baken av. Du bruker alkohol sunt protein skjelver, spiser tonnevis av høne, og se noen muskelvev gevinst. Du er glad. Deretter kan du observere den nye mannen på helsestudio blir stort faktiske raskt. Han har nettopp startet 3 måneder siden, og også han legger på størrelse som det ikke i morgen. Hva i???

han får tydelig på roids og også din begynner å lure på om du trenger å kaste inn håndkleet, eller komme på toget. Det er fristende. Hvorfor funksjon så vanskelig når du bare kommer til å se sub-par resultater i forhold til de ulike andre fyren.

Steroider utvilsomt fungere, men er de verdt det? Og også de er garantert?

Teknisk Kaudervelsk:

Mange karakteristiske steroider faktisk har blitt identifisert i plante, dyr, og også sopp. Steroider i forbindelse med muskelutvikling er kalt anabole steroider .

Anabole steroider er en kurs av alle naturlige og kunstige steroid hormonelle midler som annonserer celleutvikling og avdeling av vev og ben. De ikke bare påvirke muskelmasse vev, men flere andre organer i kroppen også. Testosteron er det kraftigste naturlige anabole steroid.

Testosteron er hovedsakelig utskilles i testicals av menn så vel som eggstokkene til damer. Det er den primære menneske sex hormon middel. I gjennomsnitt, genererer den voksne mannlige kroppen omtrent tjue ganger mengden av testosteron av en voksen dame kropp.

Testosteron normalt øker hos menn i puberteten, og skaper også disse virkningene:

  • Hevet libido og også ereksjon frekvens
  • Kjønnshår omfatter øvre ben så vel som opp mot navlen
  • Ansiktshår (kinnskjegg, skjegg, bart).
  • Overkroppen hår, periareolar hår, perianal hår.
  • Økt tilbøyelighet for fysisk vold eller fiendtlig.
  • Subkutant fett i ansiktet avtar.
  • Forbedret muskelmasse utholdenhet samt masse.
  • Dypere stemme.
  • Vekst av adamseplet.
  • Utvikling av spermatogenese celler i testiklene, mannlig fruktbarhet.
  • Utvikling av kjeven, øyenbryn, hake, nese og også renovering av ansiktet bein former.
  • Skuldre utvide seg, så vel som brystkasse øker.

Farene :.

Bivirkningene av anabole steroider varierer avhengig av typen av medisin, dose tidsrom med bruk så vel som individuelle følsomhet og også reaksjon.

Å være rett med deg, det er mange flere historier og misoppfatninger om steroid resultater enn du kan rote en kjepp på. Likevel noen av de mer typiske samt registrert Resultatene inkluderer ekstrem akne, høyt kolesterol, høyt blodtrykk, impotens, og også humørsvingninger.

Så hvis du tror du kan håndtere det, etter at du er flink til å gå ... Vel, ikke egentlig.

Foruten de innleide testicals, kan enkeltpersoner som tar store doser (som hva som kreves for muskel gevinst) mister kontroll over sine følelser og også ende opp med å bli grinete og veldig aggressive. Lite poeng kan gjøre dem hysterisk gal. Dette er det som kalles "roid mani".

En case-studie utgitt i Australian Medical Journal (165: 222 -26) undersøkt bevisene om effektene av anabole steroider på sinnet.

Forekomsten sentrert på en 29 år gammel kroppsbygger som slo sin bedre halvdel til døden benytte et verktøy beskrives som en klo hammer. Mens han begikk denne forferdelige handlingen, forble hans 4 barn i en mer del av huset. Han etter at skjøt seg selv i hodet. Før denne hendelsen, hadde sin residens liv blitt kalt "happy"..

Denne mannlige hadde faktisk brukt steroider av og på i flere år, og 7 uker før drapet hadde han brukt en steroid stack inkludert Winstrol-V samt sustanon, både injiserbare steroider. En senere urin undersøkelse avslørte at han i tillegg benyttes Valium, en muskel dempende og også anti-angst medisinering.

Dette betyr ikke at hvis du tar steroider du mosting sannsynlig å miste det og ende opp med å bli en urolig utrolig hunk. Men det absolutt kaller advarsel bells.

Mye mer dårlige nyheter - Problemene stopper ikke når du slutter å ta roids heller. Personer som bruker steroider kan skape en avhengighet av dem. Det indikerer at de vil sikkert gå gjennom tilbaketrekning når de sluttet å bruke. De kan føle seg kvalm deres, har frustrasjoner, svetter mye, føler virkelig svimmel og bli motløse.

Dessuten er de forbudt - (I tilfelle du avhør) :.

Steroider er lovlig for bruk av veterinærer og også leger, men det er ulovlig å selge eller kjøpe dem på gata. Når steroider er markedsført på gaten eller i et helsestudio, de er vanligvis blandet med diverse andre ting som bare øker din farer.

Steroider er i tillegg forbudt fra amatør idrett som OL og mest spesialiserte idretter. Flere OL-profesjonelle idrettsutøvere har mistet sine medaljer etter at de ble vurdert og funnet å ha brukt steroider for å masse opp.

Er de Forsikret :.

Steroider kommer til å øke din muskelmasse - Langt.

No comments:

Post a Comment