Saturday, January 19, 2019

Potenciāli Nedrošas nevēlamās steroīdu ietekmi

Jūs esat faktiski iet uz fitnesa centrs ikdienas un darba jūsu butt off. Tu patērē alkoholu veselīgu olbaltumvielu dreb, ēst tonnas vistu, un redzēt dažas muskuļu audu pieaugumu. Tu esi laimīgs. Tad jūs novērot jaunais vīrietis pie veselības klubs kļūst milzīgs aktuālā ātri. Viņš tikko sācis pirms 3 mēnešiem, un arī viņš laiž lieluma, piemēram, nav rīt. Kas pie???

Skaidri viņš kļūst par roids un arī savu sākuma brīnīties, vai jums ir nepieciešams, lai patrona ar dvieli vai saņemt uz vilcienu. Tas ir vilinoši. Kāpēc funkcija tik grūti, kad jūs tikai gatavojas, lai redzētu, sub-par rezultātiem, salīdzinot ar dažādu citu puisi.

Steroīdi neapšaubāmi darbu, tomēr tie ir tā vērts? Un arī tie garantēta?

Tehniskā Muļķīgs:

Daudzi atšķirības steroīdi ir faktiski konstatēti augu, dzīvnieku, kā arī fungis. Steroīdi, kas saistītas ar muskuļu attīstību sauc anaboliskos steroīdus .

Anaboliskie steroīdi ir kurss visu dabas un mākslīgo steroīdu hormonālās aģentiem, kas reklamē šūnu attīstību un nodaļa audu un kaulu. Viņi ne tikai ietekmēt muskuļu masas audu, bet dažādas citas ķermeņa orgānus, kā arī. Testosterons ir visspēcīgākais dabiskais anabolisko steroīdu.

Testosterons galvenokārt izdalās ar testicals vīrišķā, kā arī olnīcas dāmām. Tas ir galvenais cilvēks, seksa hormonālo aģents. Vidēji pieauguša vīrieša ķermenis rada apmēram divdesmit reizes lielāka par summu testosterona Pieauguša dāmas ķermeni.

Testosterons parasti palielina vīriešiem ar pubertātes un arī rada šī ietekme:

  • Paaugstināts libido un arī erekcija biežums
  • Kaunuma mati ietver augšējās kājas, kā arī uz augšu pret naba
  • Sejas mati (vaigubārda, bārda, ūsas).
  • Augšējā ķermeņa apmatojuma, periareolar mati, starpenes matiem.
  • Kombinēti tieksmi fizisku vardarbību vai naidīgi.
  • Zemādas tauku sejas samazinās.
  • Uzlabotā muskuļu masu izturību, kā arī masu.
  • Padziļināšana balss.
  • Pieaugums no Ādama āboli.
  • Attīstība spermatoģenēzes šūnu sēklinieki, vīriešu auglību.
  • Attīstība žokļa, uzacu, zoda, deguna, kā arī renovācijas sejas kaulu formas.
  • Pleci paplašināt kā arī krūškurvi palielinās.

Briesmas :.

Blakusparādības lietojot anaboliskos steroīdus atšķiras atkarībā no veida zāles, deva, lietošanas periodu, kā arī individuālo jutību un arī reakciju.

Lai būtu taisni ar jums, tur ir daudz vairāk stāstus un pārpratumi par steroīdu rezultātus, nekā jūs varat pabāzt stick. Tomēr daži no daudz tipisks, kā arī reģistrē rezultāti ietver galēju pinnes, augsts holesterīna līmenis, augsts asinsspiediens, impotence, un arī garastāvokļa svārstības.

Tātad, ja jūs uzskatāt, ka jūs varat tikt galā ar to, pēc tam, ka jūs esat labi iet ... Nu, faktiski nav.

Bez nolīgti testicals, personas, kas veic lielas devas (piemēram, to, kas ir nepieciešams, lai muskuļu pieaugums), var zaudēt kontroli pār savām jūtām un arī galu galā ir kaprīzs un ļoti agresīvi. Little punkti var padarīt tos histēriski traks. Tas ir tas, ko sauc par "roid padarīt traku".

Gadījumu izpēte izlaists Austrālijas medicīnas žurnālā (165: 222 -26) pārbaudīja pierādījumus par ietekmi anabolisko steroīdu uz prātu.

Instance centrēta uz 29 gadus vecu ķermeņa celtnieks, kurš sita savu labāku pusi nāvi, izmantojot rīku, kas aprakstīta kā raust āmuru. Kaut arī viņš izdarījis šo briesmīgo aktu, viņa 4 bērni palika vēl viena daļa no mājas. Viņš pēc tam nošāvās galvu. Pirms šī incidenta, viņa dzīvesvieta dzīve tika saukta par "laimīgu.".

Šis vīrietis tiešām bija lietojuši steroīdus un izslēgt vairākus gadus, un 7 nedēļas pirms slepkavības, viņš izmantoja steroīdu kaudze ieskaitot Winstrol-V, kā arī Sustanon, gan injicējamo steroīdus. Vēlāk urīna pārbaudē atklājās, ka viņš papildus izmanto Valium, muskuļu nomācošas un arī prettrauksmes zāles.

Tas nav ieteikt, ja esat lietojis steroīdus esat mosting iespējams zaudēt, un galu galā ir sajukums neticams rieciens. Bet tas absolūti aicina brīdinājuma zvani.

Daudz vairāk Bad News - Problēmas neapstājas, kad jūs pārtraucat roids nu. Personām, kas izmanto steroīdi var radīt atkarību no tiem. Tas norāda viņi noteikti iet cauri atsaukšanu, kad viņi atmest izmantojot. Viņi var justies slims to vēderā, ir vilšanās, sviedri visai daudz, tiešām reiboni un tiek nospiests.

Arī viņi ir aizliegts - (Gadījumā, ja Jums bija nopratināšanas) :.

Steroīdi ir likumīgi izmantošanai veterinārārstiem un arī ārstiem tomēr ir aizliegts pārdot vai iegādāties tos uz ielas. Ja steroīdi tiek tirgotas uz ielas vai veselības klubu, tie parasti ir sajaukts ar dažādām citām lietām, kas tikai palielina jūsu briesmām.

Steroīdi ir papildus aizliegtā no amatieru sportam, piemēram, Olimpiskās spēles, un lielākā daļa speciālistu sportu. Vairāki Olimpiskās profesionālie sportisti ir zaudējuši savas medaļas, kad tie tika novērtēti, un atklāja, ka ir izmantoti steroīdus masu augšu.

Vai tie Nodrošināta :.

Steroīdi ir gatavojas palielināt savu muskuļu masu - Līdz šim.

No comments:

Post a Comment